Anun tarina

Arvoni ovat kiitollisuus, rakkaus, luottamus ja läsnä oleminen.

Ota yhteyttä ›

Anun tarina

Olen Anu, koulutettu Life Coach ja intohimoinen purjehtija. Olen asettunut saaristomaiseman ja meren äärelle Turkuun yli 30 vuotta sitten, minkä lisäksi asun Italiassa puolisoni kanssa puolet vuodesta.

Oma huikea purjehdukseni omaan itseen ja kohti uutta uraa alkoi, kun hakeuduin Life Coach Sadun luo valmennukseen. Rakastamani työ, kolmisenkymmentä vuotta matkailualalla, oli tuolloin muuttanut muotoaan – ihmiseltä ihmiselle tekeminen oli muuttunut koneen jatkeena olemiseksi. Valmennuksessa itsessäni tapahtunut prosessi ohjasi minut lopulta kouluttautumaan Marika Borgin luokse Elämäntaidon Valmennusakatemiaan (International Coach Federationin akkreditoima koulutus).

Nykyään MB-Life Coachina pääsen palvelemaan ihmistä parhaalla mahdollisella tavalla, kannustamaan ja tukemaan ihmistä arjessaan ja työssään, kunnioittaen ja hyväksyen ihmiset erilaisuudessaan. Intohimoni on olla mukana ennaltaehkäisevässä toiminnassa ihmisten hyvinvoinnin hyväksi.

Arvoni ovat kiitollisuus, rakkaus, luottamus ja läsnä oleminen. Kiitollisena ei niinkään täydellisestä vaan täydestä elämästä. Rakkaus läheisiini, rakkaus elämään, koiriemme hätkähdyttävä tapa muistuttaa hyväksynnän tärkeydestä rakkaudessa. Luottamus siihen, että ihminen itse tietää, mikä hänelle on parasta. Tärkeänä koen läsnä olemisen itselleni, toisille ja tekemiselleni, huumoria ja hymyä unohtamatta.

Sydämellisesti tervetuloa valmennukseeni,
Anu

Ota yhteyttä ›

ALOITA MATKA RAUHAISAAN TASAPAINOON

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita