Life Coach

Anu Beranger

Life Coach on apunasi elämän risteyskohdissa!

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

LIFE COACH

Lue lisää ›

ANUN TARINA

Lue lisää ›

ENNEAGRAMMI

Lue lisää ›

Life Coach Anu Beranger

Kaipaatko tukea elämänmuutokseen? Onko Sinulla tavoite, jonka saavuttamiseen toivot kannustusta ja käytännön suuntaviivoja? 

Life Coach on apunasi elämän risteyskohdissa, kun Sinulla on voimia tehdä muutoksia itse, mutta kaipaat muutosten keskelle tukea ja kanssakulkijaa. Life Coachina tuen ja kannustan valmennettavaani saavuttamaan itselleen asettamansa tavoitteet.

Life Coach tekee ajatuksia herättävää ja luovaa yhteistyötä valmennettavan kanssa. Uskon, että jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija. Coachingin ainutlaatuisuus onkin siinä, että ihminen valmentajan ohjauksessa oivaltaa itse. Tuolloin motivaatio toteuttaa omia tavoitteita on suuri ja omien unelmien eteen tekee töitä mielellään.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan ja jutellaan tilanteestasi lisää!

Ota yhteyttä ›

Mikä on Life Coach?

Life Coach eli elämäntaidon valmentaja auttaa ja tukee ihmistä elämään itsensä näköistä elämää. Tavoitteena on inspiroida ihmistä hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.

Valmennus räätälöidään yksilöllisesti ja muodostuukin aina uniikiksi kokonaisuudekseen jokaisen valmennettavan oman tilanteen mukaan.

Valmennus vaatii valmennettavalta voimavaroja mennä eteenpäin. Huomaathan siis, että valmennus ei ole terapiaa, vaikka voikin kokemuksena olla terapeuttinen.

Valmennus on ehdottoman luottamuksellista. Valmennustyön laatua varmistavat myös International Coach Federationin eettiset ohjeet, katso tästä

Ota yhteyttä ›

Filosofiana purjehdus

Valmennusfilosofiani ammennan suuresti rakastamastani ja kunnioittamastani purjehduksesta, johon suhtaudun ainaisena opinlähteenä elämäni tiellä.

Haluaisitko lähteä tuellani purjehdukselle omaan elämääsi?

Sinä toimit kapteenina koko yhteisen matkamme ajan.
Saat tuntea, kuinka köydet irrotettuasi nautit matkanteosta. Perehdyt köysiin, omiin voimavaroihisi, valjastaen ne juuri oikeisiin käyttötarkoituksiin. Löydät vahvuutesi, joiden avulla saat purjeet täyttymään tuulesta – ja matkasi etenee. Löydät navigointitaitosi ohjaten elämäsi juuri oikeaan suuntaan.

Luonnonvoimia kunnioittaen ja sydäntäsi kuunnellen purjehdit satamaan. Saavutat haluamasi.

Ota yhteyttä ›

  

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita